Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Stunz F.C Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1979
Brave Guns Zamfara Explosives
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Udebuluzor geeft een hoge lob. Inworp. Okunowo met de inworp. Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao haalt uit met een fantastische trap. Gabriel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Udebuluzor rent richting de bal. Madu rent richting de bal. Madu speelt de bal door. Ajao rent richting de bal. Ajao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ajao met een sublieme pass. Obafuso rent richting de bal. Obafuso passt de bal met de wreef. Ajao kan de bal niet met de borst controleren. Ajao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu speelt de bal door. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iheanacho de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ajao is nu in balbezit. Ajao passt de bal zonder na te denken. Udebuluzor rent richting de bal. Obafuso verovert de bal door een tackle van achteren. Obafuso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Guns - Zamfara Explosives 1:0

44e minuut.
Igbinadolor met een sublieme pass. Ajao is nu in balbezit. Obafuso rent richting de bal. Obafuso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bankole de bal onder controle te krijgen. Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Guns 42%, Zamfara Explosives 58%.
Brave Guns - Zamfara Explosives 1:0

56e minuut.
Madu rent richting de bal. Apam onderschept slim de pass. Iheanacho is nu in balbezit. Apam rent richting de bal. Apam draait met de bal, schiet en ... Igweonu bokst de bal weg.

62e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor probeert naar een medespeler te passen. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao verovert de bal door een tackle van achteren. Ajao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Udebuluzor zijn tegenspeler op de grond. Udebuluzor krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Okunowo is nu in balbezit. Okunowo geeft de bal voor. Daar is Agunbiade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Guns - Zamfara Explosives 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Guns 36%, Zamfara Explosives 64%.
Brave Guns - Zamfara Explosives 2:0