Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GhettoYouths FC FC Bichi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Daar is Shorunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shorunmu. Shorunmu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Adamu geeft de bal voor. Okoronkwo rent richting de bal. Agbonavbare rent richting de bal. Anonam onderschept slim de pass. Anonam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Adamu probeert de bal aan de voet te houden. Agbonavbare speelt de bal door. Dosu is nu in balbezit. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu geeft een hoge lob. Dosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Adamu kopt de bal weg. Agbonavbare rent richting de bal. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Dosu is nu in balbezit. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Imagbudu de bal. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chukwu de bal onder controle te krijgen. Dosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GhettoYouths FC - FC Bichi 0:1

34e minuut.
Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu geeft een hoge lob. Chukwu probeert de bal met de borst te controleren. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Shorunmu met een sublieme pass. Anonam is nu in balbezit. Agbonavbare onderschept slim de pass. Agali onderschept slim de pass. Agali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GhettoYouths FC - FC Bichi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GhettoYouths FC 67%, FC Bichi 33%.
GhettoYouths FC - FC Bichi 0:2

48e minuut.
Okoronkwo met een sublieme pass. Shorunmu met een sublieme pass. Anonam heeft problemen om de bal te vangen. Agali rent richting de bal. Agali draait met de bal, schiet en ... Dosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GhettoYouths FC 55%, FC Bichi 45%.
GhettoYouths FC - FC Bichi 0:2