Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Win pro Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2243
Win pro Rayne FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adamu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shittu zal de hoekschop nemen. Okoduwa kopt de bal weg. Okunowo probeert de bal aan de voet te houden. Akinsehinde is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chibueze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Nwosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri haalt uit met een fantastische trap. Amokachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Win pro - Rayne FC 0:1

29e minuut.
Udeze kopt de bal weg. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa passt de bal in één keer door. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win pro 43%, Rayne FC 57%.
Win pro - Rayne FC 0:1

59e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Okunowo onderschept slim de pass. Okunowo speelt de bal door. Ndah is nu in balbezit. Ndah passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Win pro - Rayne FC 1:1

76e minuut.
Udeze kopt de bal weg. Okoduwa rent richting de bal. Okunowo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okoduwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win pro 31%, Rayne FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Win pro - Rayne FC 1:1