Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamfara Explosives Crimson FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Ige probeert naar een medespeler te passen. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor geeft een lange en hoge pass. Apam rent richting de bal. Apam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Agunbiade speelt de bal door. Oliseh is nu in balbezit. Okafor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okafor krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Okafor met een sublieme pass. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udebuluzor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Explosives 39%, Crimson FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zamfara Explosives - Crimson FC 0:0

60e minuut.
Enyeama rent richting de bal. Enyeama geeft een lange en hoge pass. Ige probeert de bal aan de voet te houden. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Iheanacho passt de bal met de wreef. Apam rent richting de bal. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam onderschept slim de pass. Apam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Iloenyosi met een sublieme pass. Agu is nu in balbezit. Agu met een sublieme pass. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Explosives - Crimson FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Explosives 46%, Crimson FC 54%.
Zamfara Explosives - Crimson FC 0:1