Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamawa Tornadoes GhettoYouths FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 23.1
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro is nu in balbezit. Rufai onderschept slim de pass. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - GhettoYouths FC 1:0

23e minuut.
Kaku speelt de bal door. Oruma speelt de bal door. Ifejiagwa rent richting de bal. Ifejiagwa draait met de bal, schiet en ... Oparaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dosu met de inworp. Okoro rent richting de bal. Okoro probeert naar een medespeler te passen. Ifejiagwa rent richting de bal. Ifejiagwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adamawa Tornadoes - GhettoYouths FC 1:1

33e minuut.
Obodo probeert de bal aan de voet te houden. Ovie rent richting de bal. Ovie geeft een hoge lob. Christopher is nu in balbezit. Christopher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oruma rent richting de bal. Oruma passt de bal zonder na te denken. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa draait met de bal, schiet en ... Oparaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - GhettoYouths FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Tornadoes 46%, GhettoYouths FC 54%.
Adamawa Tornadoes - GhettoYouths FC 1:2

56e minuut.
Salahudeen passt de bal met de wreef. Nwanu rent richting de bal. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Salahudeen kopt de bal weg. Rufai is nu in balbezit. Nwanu rent richting de bal. Nwanu draait met de bal, schiet en ... Chukwu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Adamu geeft de bal voor. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma probeert naar een medespeler te passen. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Okoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufai onderschept slim de pass. Rufai probeert naar een medespeler te passen. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rufai rent richting de bal. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Oruma rent richting de bal. Oruma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Tornadoes 51%, GhettoYouths FC 49%.
Adamawa Tornadoes - GhettoYouths FC 1:2