Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Win pro Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1304
Win pro World best FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Iroha onderschept slim de pass. Odiye is nu in balbezit. Iroha rent richting de bal. Osondu onderschept slim de pass. Osondu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Iroha is nu in balbezit. Iroha met een sublieme pass. Shuaibu rent richting de bal. Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Melkam geeft een lange en hoge pass. Baruwa probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu kopt de bal weg. Olofinjana heeft problemen om de bal te vangen. Melkam geeft een hoge lob. Baruwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ufele speelt de bal door. Inworp. Okunowo met de inworp. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bobolayefa rent richting de bal. Odiye onderschept slim de pass. Odiye haalt uit met een fantastische trap. Osondu is nu in balbezit. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iroha geeft een lange en hoge pass. Shuaibu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babayaro. Shuaibu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shuaibu kan niet meer verder spelen. Ohenhen komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ojigwe met een sublieme pass. Klungelig pakt Odemwingie de bal. Met opzet legt Babayaro zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Babayaro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Nwosa geeft de bal voor. Odiye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel. Baruwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Win pro - World best FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win pro 46%, World best FC 54%.
Win pro - World best FC 1:0

65e minuut.
Oliseh rent richting de bal. Ohenhen met een sublieme pass. Osondu heeft problemen om de bal te vangen. Odiye is nu in balbezit. Odiye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bobolayefa onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nwosa met de inworp. Odiye is nu in balbezit. Odiye haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Baruwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Osondu is nu in balbezit. Osondu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Win pro - World best FC 2:0

71e minuut.
Olofinjana kopt de bal weg. Okunowo probeert de bal met de borst te controleren. Okunowo geeft een hoge lob. Osondu is nu in balbezit. Osondu haalt uit met een fantastische trap. Baruwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ezeji is nu in balbezit. Ezeji draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ojigwe de bal. Sylvester speelt de bal door. Okunowo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win pro 36%, World best FC 64%.
Win pro - World best FC 2:0