Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamawa Tornadoes WIZARDofOZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Okpara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen geeft de bal voor. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Salahudeen de bal. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa geeft een lange en hoge pass. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - WIZARDofOZ 0:1

15e minuut.
Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah geeft een lange en hoge pass. Emenalo is nu in balbezit. Egbo onderschept slim de pass. Egbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai draait met de bal, schiet en ... Achebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Egbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iyodo is nu in balbezit. Makinwa verovert de bal door een tackle van achteren. Makinwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - WIZARDofOZ 0:2

45e minuut.
Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher geeft een lange en hoge pass. Chukwu is nu in balbezit. Nwanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanu draait met de bal, schiet en ... Achebe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Tornadoes 61%, WIZARDofOZ 39%.
Adamawa Tornadoes - WIZARDofOZ 0:2

58e minuut.
Igweokolo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christopher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rufai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo onderschept slim de pass. Iyodo begaat een overtreding. Obodo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Makinwa komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Emenalo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Egbo is nu in balbezit. Egbo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - WIZARDofOZ 0:3

80e minuut.
Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo onderschept slim de pass. Obodo met een sublieme pass. Makinwa rent richting de bal. Makinwa draait met de bal, schiet en ... Oparaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Iyenemi met een snelle inworp. Makinwa is nu in balbezit. Makinwa haalt uit met een fantastische trap. Egbo rent richting de bal. Egbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ayegbeni kopt de bal weg. Rufai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obodo. Obodo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Tornadoes 65%, WIZARDofOZ 35%.
Adamawa Tornadoes - WIZARDofOZ 0:3