Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIZARDofOZ World best FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Egbo onderschept slim de pass. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Odiye krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa speelt de bal door. Temile rent richting de bal. Obiorah onderschept slim de pass. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIZARDofOZ - World best FC 0:1

7e minuut.
Obodo rent richting de bal. Obodo geeft een lange en hoge pass. Daar is Olofinjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egbo onderschept slim de pass. Egbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo verovert de bal door een tackle van achteren. Obodo passt de bal zonder na te denken. Egbo is nu in balbezit. Egbo draait met de bal, schiet en ... Baruwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna begaat een overtreding. Nwanna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIZARDofOZ 48%, World best FC 52%.
WIZARDofOZ - World best FC 0:1

52e minuut.
Iroha geeft een hoge lob. Ndah heeft problemen om de bal te vangen. Asechemie rent richting de bal. Ndah verovert de bal door een tackle van achteren. Ndah schiet op doel. Baruwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Obiorah kopt de bal weg. Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeji geeft een hoge lob. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah onderschept slim de pass. Obiorah haalt uit met een fantastische trap. Achebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIZARDofOZ - World best FC 0:2

82e minuut.
Makinwa probeert naar een medespeler te passen. Odiye is nu in balbezit. Odiye probeert naar een medespeler te passen. Obiorah rent richting de bal. Obiorah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIZARDofOZ - World best FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIZARDofOZ 55%, World best FC 45%.
WIZARDofOZ - World best FC 0:3