Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajolotes fc Maquina Atem
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen average


5e minuut.
Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti met een sublieme pass. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Cruzalta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal met een sublieme pass. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Villarroel met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Martínez geeft de bal voor. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arredondo probeert de bal aan de voet te houden. Martínez rent richting de bal. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajolotes fc - Maquina Atem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajolotes fc 44%, Maquina Atem 56%.
ajolotes fc - Maquina Atem 0:1

52e minuut.
Cruzalta probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Guillén schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Heredia onderschept slim de pass. Heredia passt de bal met de wreef. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Madrigal kan de bal niet met de borst controleren. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano geeft een lange en hoge pass. Villarroel rent richting de bal. Villarroel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Glaría heeft problemen om de bal te vangen. Meza rent richting de bal. Glaría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enríquez wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Arredondo rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft de bal voor. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajolotes fc 56%, Maquina Atem 44%.
ajolotes fc - Maquina Atem 0:1