Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardenals Lagos FC SOKA FC
Normal Tactiek 424
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal met de wreef. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Noriega passt de bal in één keer door. Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milián. Saldivar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saldivar met een snel genomen vrije trap. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias speelt de bal door. Brisuela rent richting de bal. Brisuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals Lagos FC - SOKA FC 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Estay de bal. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals Lagos FC 52%, SOKA FC 48%.
Cardenals Lagos FC - SOKA FC 1:0

53e minuut.
Arias speelt de bal door. Del Olmo is nu in balbezit. Arias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arias krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals Lagos FC 31%, SOKA FC 69%.
Cardenals Lagos FC - SOKA FC 1:0