Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeros ajolotes fc
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marín geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal met de wreef. Alcántar rent richting de bal. Alcántar haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Collazo geeft de bal voor. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez passt de bal zonder na te denken. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeros - ajolotes fc 0:1

18e minuut.
Juárez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vega met een snelle inworp. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Collazo rent richting de bal. Collazo passt de bal met de wreef. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal met de wreef. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Pinto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Collazo heeft problemen om de bal te vangen. Arellano rent richting de bal. Arellano geeft een lange en hoge pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeros - ajolotes fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 49%, ajolotes fc 51%.
Pokeros - ajolotes fc 0:2

51e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvo. Calvo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Enríquez de bal. Vega rent richting de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza is nu in balbezit. Meza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Collazo draait met de bal, schiet en ... Quintana kopt de bal weg. Daar is Arredondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántar rent richting de bal. Alcántar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal zonder na te denken. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 56%, ajolotes fc 44%.
Pokeros - ajolotes fc 0:2