Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario F.C. Cardenals Lagos FC
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Milián verovert de bal door een tackle van achteren. Milián met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Brisuela rent richting de bal. Brisuela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario F.C. - Cardenals Lagos FC 0:1

14e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Peña komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lemos passt de bal in één keer door. Brisuela is nu in balbezit. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela rent richting de bal. Brisuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario F.C. 53%, Cardenals Lagos FC 47%.
Universitario F.C. - Cardenals Lagos FC 0:1

46e minuut.
Inworp. Montano met een snelle inworp. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete draait met de bal, schiet en ... Fierro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitario F.C. - Cardenals Lagos FC 1:1

52e minuut.
Palencia geeft een hoge lob. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario F.C. - Cardenals Lagos FC 2:1

65e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Bueno geeft een lange en hoge pass. Santiago rent richting de bal. Enoch rent richting de bal. Enoch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Enoch is nu in balbezit. Enoch geeft een lange en hoge pass. Santiago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milián is nu in balbezit. Milián geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Santiago met de inworp. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch geeft een lange en hoge pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... Franco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Montano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negrete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguilera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Franco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario F.C. 51%, Cardenals Lagos FC 49%.
Universitario F.C. - Cardenals Lagos FC 2:1