Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOKA FC Platino FC
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Garay de bal. Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo passt de bal met de wreef. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Madero is nu in balbezit. Garay onderschept slim de pass. Garay probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero met een sublieme pass. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKA FC - Platino FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKA FC 48%, Platino FC 52%.
SOKA FC - Platino FC 0:1

67e minuut.
Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Ordiales met een harde bal richting middenveld. Noriega kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega met een sublieme pass. Vélez rent richting de bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Noriega controleert de bal met de borst. Vélez is nu in balbezit. Vélez speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Noriega speelt de bal door. Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garay speelt de bal door. Del Olmo rent richting de bal. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo draait met de bal, schiet en ... Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOKA FC - Platino FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKA FC 58%, Platino FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOKA FC - Platino FC 1:1