Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeros Maquina Atem
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


21e minuut.
Fregoso speelt de bal door. Alcántar rent richting de bal. Alcántar met een sublieme pass. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Villarroel kopt de bal weg. Calvo rent richting de bal. Calvo met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Heredia de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Collazo is nu in balbezit. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeros - Maquina Atem 1:0

41e minuut.
Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel geeft een hoge lob. Marín kopt de bal weg. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 52%, Maquina Atem 48%.
Pokeros - Maquina Atem 1:0

51e minuut.
Soler rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Fregoso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pokeros - Maquina Atem 1:1

56e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo passt de bal met de wreef. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo is nu in balbezit. Collazo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler met een sublieme pass. Ordiales kan de bal niet met de borst controleren. Collazo onderschept slim de pass. Collazo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 53%, Maquina Atem 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pokeros - Maquina Atem 1:1