Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFCC Oeste Club de Pollos FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva geeft de bal voor. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap. Villa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mojarro neemt de hoekschop. Estéves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Villa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Saldivar de bal onder controle te krijgen. Ortega rent richting de bal. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFCC Oeste 63%, Club de Pollos FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFCC Oeste - Club de Pollos FC 0:0

47e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft de bal voor. Barragán is nu in balbezit. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa passt de bal zonder na te denken. Daar is Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Saldivar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buendía komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Cuesta de bal. Camarena onderschept slim de pass. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena is nu in balbezit. Camarena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sifuentes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena is nu in balbezit. Buendía onderschept slim de pass. Buendía geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Club de Pollos FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFCC Oeste 45%, Club de Pollos FC 55%.
FFCC Oeste - Club de Pollos FC 1:0