Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardenals Lagos FC Platino FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Guadarrama passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal met de wreef. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Milián geeft een lange en hoge pass. Madero rent richting de bal. De la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. De la Peña haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Brisuela passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chacón de bal. De la Peña is nu in balbezit. De la Peña schiet op doel. Hierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals Lagos FC - Platino FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals Lagos FC 45%, Platino FC 55%.
Cardenals Lagos FC - Platino FC 1:0

48e minuut.
Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniestra verovert de bal door een tackle van achteren. Iniestra met een sublieme pass. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Franco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardenals Lagos FC - Platino FC 1:1

57e minuut.
De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Peña speelt de bal door. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela rent richting de bal. Brisuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Calvo rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro schiet op doel. Franco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals Lagos FC - Platino FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals Lagos FC 55%, Platino FC 45%.
Cardenals Lagos FC - Platino FC 1:2