Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maquina Atem Pelos united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ordiales geeft een lange en hoge pass. Heredia kopt de bal weg. Alves probeert de bal met de borst te controleren. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia geeft een hoge lob. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ordiales geeft een hoge lob. Segovia rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquina Atem - Pelos united 1:0

25e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Heredia onderschept slim de pass. Heredia probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Iñiguez trapt de bal weg van het doel. Rueda kopt de bal weg. Guillén probeert de bal met de borst te controleren. Guillén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquina Atem - Pelos united 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquina Atem 42%, Pelos united 58%.
Maquina Atem - Pelos united 2:0

49e minuut.
Ordiales is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een lange en hoge pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Madrigal geeft de bal voor. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén rent richting de bal. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iñiguez met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Segovia geeft een lange en hoge pass. Heredia is nu in balbezit. Heredia passt de bal zonder na te denken. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquina Atem - Pelos united 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquina Atem 44%, Pelos united 56%.
Maquina Atem - Pelos united 3:0