Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México Club de Pollos FC
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Segura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro probeert de bal met de borst te controleren. Navarro geeft een hoge lob. Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mosqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - Club de Pollos FC 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Camarena de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Silva passt de bal met de wreef. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel. Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena passt de bal zonder na te denken. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Camarena rent richting de bal. Navarro onderschept slim de pass. Navarro met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FÉNIX FÚTBOL CLUB México 43%, Club de Pollos FC 57%.
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - Club de Pollos FC 1:0

46e minuut.
Camarena met een sublieme pass. Barragán speelt de bal door. Silva probeert de bal met de borst te controleren. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - Club de Pollos FC 2:0

59e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silva krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Palencia met een sublieme pass. Klungelig pakt Delgado de bal. Correa rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mosqueda kopt de bal weg. Paal!

85e minuut.
Silva geeft de bal voor. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo passt de bal in één keer door. Barragán is nu in balbezit. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Ledezma de bal. Camarena is nu in balbezit. Camarena passt de bal met de wreef. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FÉNIX FÚTBOL CLUB México 50%, Club de Pollos FC 50%.
FÉNIX FÚTBOL CLUB México - Club de Pollos FC 2:0