Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platino FC ajolotes fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Madero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama geeft een lange en hoge pass. Alfaro krijgt zijn hoofd ertegen. Zepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Guadarrama passt de bal in één keer door. Infante rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platino FC - ajolotes fc 1:0

30e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro is nu in balbezit. Vélez is nu in balbezit. Vélez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platino FC - ajolotes fc 2:0

36e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iniestra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Rodríguez is nu in balbezit. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ordiales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enríquez rent richting de bal. Enríquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platino FC 57%, ajolotes fc 43%.
Platino FC - ajolotes fc 2:0

48e minuut.
Arredondo rent richting de bal. Vélez onderschept slim de pass. Vélez passt de bal met de wreef. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Del Angel is nu in balbezit. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Esquivel met de inworp. Klungelig pakt Vélez de bal. Iniestra rent richting de bal. Vélez is nu in balbezit. Vélez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Madero rent richting de bal. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero onderschept slim de pass. Vélez rent richting de bal. Vélez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platino FC 43%, ajolotes fc 57%.
Platino FC - ajolotes fc 2:0