Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Pollos FC Pokeros
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Alcántar rent richting de bal. Alcántar passt de bal met de wreef. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap. Oliveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Pollos FC - Pokeros 0:1

18e minuut.
Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosillo probeert naar een medespeler te passen. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pinto met een harde bal richting middenveld. Silva kopt de bal weg. Becerra is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Román geeft de bal voor. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo onderschept slim de pass. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft een hoge lob. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Pollos FC 47%, Pokeros 53%.
Club de Pollos FC - Pokeros 0:1

54e minuut.
Camarena onderschept slim de pass. Camarena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fregoso de bal. Barragán rent richting de bal. Barragán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club de Pollos FC - Pokeros 1:1

79e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal in één keer door. Juárez rent richting de bal. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cárdenas geeft een hoge lob. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mosqueda zijn tegenspeler op de grond. Mosqueda krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Oliveira trapt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa passt de bal zonder na te denken. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Pollos FC 39%, Pokeros 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club de Pollos FC - Pokeros 1:1