Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelos united SOKA FC
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Rueda rent richting de bal. Saldivar onderschept slim de pass. Saldivar probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Noriega kan de bal niet met de borst controleren. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Del Olmo passt de bal in één keer door. Segovia probeert de bal met de borst te controleren. Saldivar verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivar geeft een hoge lob. Jáuregui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Del Olmo rent richting de bal. Jáuregui is nu in balbezit. Rueda rent richting de bal. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Trejo rent richting de bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla rent richting de bal. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos united 47%, SOKA FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelos united - SOKA FC 0:0

47e minuut.
Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia onderschept slim de pass. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Iñiguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Cuesta geeft de bal voor. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo geeft een lange en hoge pass. Jáuregui krijgt zijn hoofd ertegen. Iñiguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Noriega met een sublieme pass. Saucedo rent richting de bal. Del Olmo onderschept slim de pass. Del Olmo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos united - SOKA FC 0:1

57e minuut.
Del Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla rent richting de bal. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Alves geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forbes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Padilla speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay rent richting de bal. Navarro onderschept slim de pass. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay passt de bal in één keer door. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Segovia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rueda rent richting de bal. Rueda geeft een hoge lob. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos united 54%, SOKA FC 46%.
Pelos united - SOKA FC 0:1