Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pasas FC Real Fantasma
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Meza passt de bal met de wreef. Dos Santos rent richting de bal. Cabañas begaat een overtreding. Dos Santos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zepeda. Villarreal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarreal met een snel genomen vrije trap. Meza rent richting de bal. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De la Vega raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elizondo komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Villarreal geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuberas de bal. Meza is nu in balbezit. Meza draait met de bal, schiet en ... Mercado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pasas FC - Real Fantasma 1:0

17e minuut.
Reyes met een snelle inworp. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal met de wreef. Meza rent richting de bal. Meza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda passt de bal met de wreef. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. Olmedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pasas FC - Real Fantasma 1:1

25e minuut.
Rangel met de inworp. Hernandez is nu in balbezit. Elizondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elizondo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santibáñez komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Viades kopt de bal weg. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal in één keer door. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasas FC 53%, Real Fantasma 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pasas FC - Real Fantasma 1:1

64e minuut.
Cabañas passt de bal in één keer door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hinojosa zijn tegenspeler op de grond. Elizondo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Elizondo kan niet meer verder spelen. Casas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tostado rent richting de bal. Tostado geeft een lange en hoge pass. Vazquez probeert de bal aan de voet te houden. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez onderschept slim de pass. Santibáñez haalt uit met een fantastische trap. Olmedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pasas FC - Real Fantasma 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasas FC 49%, Real Fantasma 51%.
pasas FC - Real Fantasma 1:2