Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London City Estrellas Valientes
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
De la Peña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Briones met de inworp. Daar is Del Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Olmo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Olalde de bal. Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo speelt de bal door. Terrazas rent richting de bal. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Landín bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Castro geeft een hoge lob. Inworp. Briones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft de bal voor. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft de bal voor. Klungelig pakt Naelson de bal. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London City 42%, Estrellas Valientes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
London City - Estrellas Valientes 0:0

55e minuut.
Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Inworp. Izquierdo met een snelle inworp. Garay rent richting de bal. Garay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés onderschept slim de pass. Terrés passt de bal in één keer door. Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London City 49%, Estrellas Valientes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
London City - Estrellas Valientes 0:0