Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innova FC Ranas Vergonzosos
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Ranas Vergonzosos 0:1

8e minuut.
Astivia met een sublieme pass. Gaytan rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Ranas Vergonzosos 0:2

18e minuut.
Olalde verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal met de wreef. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Ranas Vergonzosos 0:3

19e minuut.
Mendoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rueda komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Muñoz krijgt zijn hoofd ertegen. Aceval rent richting de bal. Aceval geeft de bal voor. Moreno kopt de bal weg. Aceval probeert de bal met de borst te controleren. Sosa bokst de bal weg.

38e minuut.
Estéves passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sosa trapt de bal weg. Gaytan kopt de bal weg. Aceval is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 59%, Ranas Vergonzosos 41%.
Innova FC - Ranas Vergonzosos 0:3

58e minuut.
Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomino is nu in balbezit. Palomino passt de bal zonder na te denken. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Ranas Vergonzosos 1:3

59e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Palomino is nu in balbezit. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan onderschept slim de pass. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Aceval rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ballesteros. Ballesteros krijgt een gele kaart. Moreno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaytan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pandaman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carranza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muñoz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Muñoz kan niet meer verder spelen. Jeréz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 50%, Ranas Vergonzosos 50%.
Innova FC - Ranas Vergonzosos 1:3