Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesadillas Nobles Tiburones Rojos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rubio passt de bal met de wreef. Palencia rent richting de bal. Velázquez onderschept slim de pass. Aceval is nu in balbezit. Aceval haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Altamirano geeft een hoge lob. Fonseca kopt de bal weg. Estay geeft een hoge lob. Alcántar rent richting de bal. Alcántar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pinto trapt de bal weg van het doel. Palencia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Carreón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón geeft een hoge lob. Oteo met een sublieme pass. Aceval rent richting de bal. Aceval schiet op doel. Deeke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Nobles - Tiburones Rojos 1:0

25e minuut.
Carreón onderschept slim de pass. Carreón met een sublieme pass. Aceval is nu in balbezit. Aceval schiet op doel. Prado heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez schiet op doel. Deeke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Prado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oteo rent richting de bal. Oteo geeft een hoge lob. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prado de bal onder controle te krijgen. Deeke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rubio de bal onder controle te krijgen. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Paulista trapt de bal weg. Altamirano kopt de bal weg. Iniestra heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Nobles 45%, Tiburones Rojos 55%.
Quesadillas Nobles - Tiburones Rojos 1:0

46e minuut.
Alcántar is nu in balbezit. Valle is nu in balbezit. Valle passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceval passt de bal met de wreef. Velázquez rent richting de bal. Velázquez haalt uit met een fantastische trap. Deeke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Nobles - Tiburones Rojos 2:0

65e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een hoge lob. Iniestra probeert de bal met de borst te controleren. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Nobles 42%, Tiburones Rojos 58%.
Quesadillas Nobles - Tiburones Rojos 2:0