Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Fútbol Acapulco pasas FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal in één keer door. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos schiet op doel. Galván probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lara is nu in balbezit. Lara geeft de bal voor. Daar is Ortegón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Galván geeft een hoge lob. Casas kopt de bal weg. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Fútbol Acapulco - pasas FC 1:0

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lara zal de hoekschop nemen. Millán heeft problemen om de bal te vangen. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fregoso probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Meza begaat een overtreding. Meza krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Villarreal de bal. Urbina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarreal. Villarreal krijgt een gele kaart. Urbina moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Urbina kan niet meer verder spelen. Izquierdo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Fútbol Acapulco 53%, pasas FC 47%.
Club de Fútbol Acapulco - pasas FC 1:0

48e minuut.
Reyes speelt de bal door. Izquierdo rent richting de bal. Reyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reyes krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Galván trapt de bal weg van het doel. Fregoso kopt de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rivera rent richting de bal. Rivera geeft een hoge lob. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán is nu in balbezit. Millán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Reyes de bal. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Fútbol Acapulco 51%, pasas FC 49%.
Club de Fútbol Acapulco - pasas FC 1:0