Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasma Quesadillas Nobles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara onderschept slim de pass. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Paulista de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hinojosa zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rangel speelt de bal door. Hernandez controleert de bal met de borst. Hernandez met een sublieme pass. Velázquez rent richting de bal. Velázquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Santibáñez passt de bal in één keer door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasma 57%, Quesadillas Nobles 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Fantasma - Quesadillas Nobles 0:0

50e minuut.
Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez speelt de bal door. Hinojosa heeft problemen om de bal te vangen. Hinojosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasma - Quesadillas Nobles 0:1

60e minuut.
Paulista geeft de bal voor. Inworp. Palencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santibáñez geeft een lange en hoge pass. Hinojosa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasma 39%, Quesadillas Nobles 61%.
Real Fantasma - Quesadillas Nobles 0:1