Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TigresMX cooperativa Cruz azul fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pandaman probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hinojosa met de inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Islas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez met de inworp. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Pandaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begines rent richting de bal. Begines passt de bal met de wreef. Sabina is nu in balbezit. Sabina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Peralta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isella komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hurtado geeft een hoge lob. De Nigris is nu in balbezit. De Nigris probeert naar een medespeler te passen. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TigresMX - cooperativa Cruz azul fc 0:1

40e minuut.
Sabina is nu in balbezit. Solano met een sublieme pass. Gallego is nu in balbezit. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TigresMX 67%, cooperativa Cruz azul fc 33%.
TigresMX - cooperativa Cruz azul fc 0:1

52e minuut.
Sabina rent richting de bal. Rubirosa speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... Gallego probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Solano de bal. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines geeft een lange en hoge pass. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano rent richting de bal. Solano geeft een hoge lob. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
TigresMX - cooperativa Cruz azul fc 0:2

73e minuut.
Daar is Rubirosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa rent richting de bal. Sabina verovert de bal door een tackle van achteren. Sabina haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TigresMX - cooperativa Cruz azul fc 0:3

74e minuut.
Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Izazola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TigresMX - cooperativa Cruz azul fc 1:3

89e minuut.
Hinojosa met een snelle inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pandaman ... Strafschop! Pandaman krijgt een gele kaart. Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Andrade neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TigresMX 60%, cooperativa Cruz azul fc 40%.
TigresMX - cooperativa Cruz azul fc 1:3