Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la uv tigres Black clover
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Santillana geeft een lange en hoge pass. Davino bereikt de bal nog maar net als eerste. Davino geeft een lange en hoge pass. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la uv tigres - Black clover 0:1

11e minuut.
Caballero met een snelle inworp. Chacón geeft de bal voor. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tostado is nu in balbezit. Tostado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la uv tigres - Black clover 1:1

14e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Montemayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemayor probeert naar een medespeler te passen. Tostado is nu in balbezit. Tostado schiet op doel. Ortegón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
la uv tigres - Black clover 2:1

17e minuut.
Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón geeft de bal voor. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Santillana probeert naar een medespeler te passen. Davino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostado rent richting de bal. Tostado schiet op doel. Davino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Tostado rent richting de bal. Tostado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ortegón de bal. Ortegón geeft een hoge lob. Ortegón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Terrés rent richting de bal. Veiga rent richting de bal. Terrés speelt de bal door. Vélez rent richting de bal. Vélez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la uv tigres 44%, Black clover 56%.
la uv tigres - Black clover 2:1

46e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés rent richting de bal. Terrés passt de bal met de wreef. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tostado is nu in balbezit. Chacón rent richting de bal. Tostado rent richting de bal. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ... Ortegón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Morantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morantes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la uv tigres 57%, Black clover 43%.
la uv tigres - Black clover 2:1