Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chivaton Los fubolistas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Lozano rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Longoria is nu in balbezit. Longoria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oteo probeert naar een medespeler te passen. Márquez is nu in balbezit. Cacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacho krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ipata passt de bal in één keer door. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chivaton 43%, Los fubolistas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chivaton - Los fubolistas 0:0

48e minuut.
Ipata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipata passt de bal met de wreef. Longoria is nu in balbezit. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo speelt de bal door. Gudiño rent richting de bal. Gudiño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Carmona passt de bal zonder na te denken. Longoria rent richting de bal. Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Longoria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De la Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Longoria kopt de bal weg. Meza is nu in balbezit. Meza probeert naar een medespeler te passen. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chivaton 38%, Los fubolistas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chivaton - Los fubolistas 0:0