Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros del desierto Osos CD
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Villarreal geeft de bal voor. Inworp. Cervantes met de inworp. Arias controleert de bal met de borst. Arias schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barragán zijn tegenspeler op de grond. Barragán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Arias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejía zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vallarta maakt een snoekduik en kopt de bal. Valenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cabañas passt de bal in één keer door. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arreola. Arreola krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama met een sublieme pass. Cervantes met een sublieme pass. Vallarta heeft problemen om de bal te vangen. Vallarta draait met de bal, schiet en ... Valenzuela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros del desierto - Osos CD 0:1

29e minuut.
Madrigal probeert de bal met de borst te controleren. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal zonder na te denken. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas speelt de bal door. Arias probeert naar een medespeler te passen. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Valenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezama is nu in balbezit. Met opzet legt Santana zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Santana naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Villarreal passt de bal in één keer door. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallarta de bal. Vallarta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Villarreal kopt de bal weg. Begines is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervantes. Cervantes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros del desierto 58%, Osos CD 42%.
Perros del desierto - Osos CD 0:1

60e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Reynoso rent richting de bal. Padrón rent richting de bal. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón onderschept slim de pass. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Montesinos trapt de bal weg. Arreola rent richting de bal. Arreola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Madrigal kopt de bal weg. Parraguéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallarta met een sublieme pass. Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cervantes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villarreal de bal onder controle te krijgen. Vallarta rent richting de bal. Vallarta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros del desierto 48%, Osos CD 52%.
Perros del desierto - Osos CD 0:1