Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros del desierto Atletico de Marfil
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Villarreal rent richting de bal. Villarreal met een sublieme pass. Begines rent richting de bal. De la Torre onderschept slim de pass. De la Torre geeft de bal voor. Valenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mercado probeert de bal aan de voet te houden. Arreola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercado krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Arreola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arreola met een snel genomen vrije trap. Reynoso probeert de bal met de borst te controleren. Méndez speelt de bal door. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perros del desierto - Atletico de Marfil 1:0

11e minuut.
Yegros speelt de bal door. Arreola rent richting de bal. Yegros begaat een overtreding. Yegros krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Arreola is nu in balbezit. De la Torre onderschept slim de pass. Garay is nu in balbezit. Mercado onderschept slim de pass. Mercado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreola verovert de bal door een tackle van achteren. Arreola speelt de bal door. Begines is nu in balbezit. Begines geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De la Torre kopt de bal weg. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santana. Santana krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Padrón onderschept slim de pass. Padrón passt de bal met de wreef. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros del desierto 60%, Atletico de Marfil 40%.
Perros del desierto - Atletico de Marfil 1:0

46e minuut.
Mercado met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Torre. Santana moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santana kan niet meer verder spelen. Espinosa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Garay passt de bal met de wreef. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros del desierto 39%, Atletico de Marfil 61%.
Perros del desierto - Atletico de Marfil 1:0