Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEGASOS ORDUÑA FC AC Fenix
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Daar is Ugalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas geeft de bal voor. Buendía probeert de bal aan de voet te houden. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías geeft de bal voor. López probeert de bal aan de voet te houden. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASOS ORDUÑA FC 55%, AC Fenix 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PEGASOS ORDUÑA FC - AC Fenix 0:0

59e minuut.
Barbosa geeft een lange en hoge pass. Sierra rent richting de bal. Sierra met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel. Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Ordiales bokst de bal weg. Tinajero rent richting de bal. Tinajero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar speelt de bal door. Reséndiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reséndiz draait met de bal, schiet en ... Rergis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - AC Fenix 1:0

81e minuut.
Sierra passt de bal in één keer door. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vazquez probeert naar een medespeler te passen. Macías is nu in balbezit. Tinajero verovert de bal door een tackle van achteren. Tinajero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEGASOS ORDUÑA FC - AC Fenix 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASOS ORDUÑA FC 58%, AC Fenix 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PEGASOS ORDUÑA FC - AC Fenix 1:1