Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuJu FC MADOAL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lavallén de bal. Trotta is nu in balbezit. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Adame is nu in balbezit. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Terrazas passt de bal met de wreef. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Adame passt de bal in één keer door. Cristante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavallén. Cristante roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cristante kan niet meer verder spelen. Parraguéz komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Seoane met een sublieme pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een lange en hoge pass. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - MADOAL 0:1

42e minuut.
Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén rent richting de bal. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cortez de bal. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ríos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parraguéz zal de hoekschop nemen. Daar is Seoane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ríos geeft een hoge lob. Inworp. Yegros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parraguéz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 42%, MADOAL 58%.
YuJu FC - MADOAL 0:1

49e minuut.
Cabuto probeert naar een medespeler te passen. Elokan rent richting de bal. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Oviedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Adame probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal met de wreef. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Márquez geeft de bal voor. Cabuto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortez rent richting de bal. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta draait met de bal, schiet en ... Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YuJu FC - MADOAL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 48%, MADOAL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YuJu FC - MADOAL 1:1