Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el mochis YuJu FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Márquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Seoane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Yegros rent richting de bal. Yegros speelt de bal door. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. Salcido probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carranza. Carranza krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Salcido geeft een hoge lob. Inworp. Parraguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salcido rent richting de bal. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - YuJu FC 0:1

23e minuut.
Zárate rent richting de bal. Yegros is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zárate. Zárate krijgt een gele kaart. Zárate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alonso komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Rosales onderschept slim de pass. Rosales passt de bal met de wreef. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Espericueta kopt de bal weg. Seoane is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el mochis - YuJu FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mochis 47%, YuJu FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el mochis - YuJu FC 1:1

51e minuut.
Espericueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Espericueta rent richting de bal. Espericueta draait met de bal, schiet en ... Navia bokst de bal weg.

53e minuut.
Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas passt de bal in één keer door. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Terrazas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trotta de bal. Trotta draait met de bal, schiet en ... Baños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Carranza passt de bal zonder na te denken. Espericueta is nu in balbezit. Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Espericueta onderschept slim de pass. Espericueta geeft een hoge lob. Navia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - YuJu FC 2:1

65e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Carranza speelt de bal door. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yegros is nu in balbezit. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso geeft de bal voor. Espericueta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballesteros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - YuJu FC 3:1

80e minuut.
Terrazas passt de bal met de wreef. Salcido rent richting de bal. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - YuJu FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mochis 46%, YuJu FC 54%.
el mochis - YuJu FC 3:2