Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchilados Reales Realcoholicos
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Correa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een hoge lob. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Davino is nu in balbezit. Montano is nu in balbezit. Davino rent richting de bal. Montano is nu in balbezit. Montano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Montano kan de bal niet met de borst controleren. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano onderschept slim de pass. Montano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchilados Reales - Realcoholicos 0:1

32e minuut.
Patiño geeft de bal voor. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Patiño de bal. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal zonder na te denken. Patiño rent richting de bal. Patiño haalt uit met een fantastische trap. Ferreira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enchilados Reales - Realcoholicos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchilados Reales 46%, Realcoholicos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchilados Reales - Realcoholicos 1:1

53e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchilados Reales - Realcoholicos 2:1

58e minuut.
Navia is nu in balbezit. Davino verovert de bal door een tackle van achteren. Davino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montano de bal. Montano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Infante met een sublieme pass. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enchilados Reales - Realcoholicos 3:1

76e minuut.
Urbina geeft een hoge lob. Villa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Negrete de bal onder controle te krijgen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Navia verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa met een sublieme pass. Villa is nu in balbezit. Villa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Villanueva passt de bal in één keer door. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa speelt de bal door. Deeke met een sublieme pass. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchilados Reales 51%, Realcoholicos 49%.
Enchilados Reales - Realcoholicos 3:1