Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anémonas de luz Latin FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo met een snelle inworp. Osorno geeft een hoge lob. Calero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
anémonas de luz - Latin FC 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Alvarez de bal. Lezama met een sublieme pass. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno verovert de bal door een tackle van achteren. Osorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia begaat een overtreding. Lezama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lezama kan niet meer verder spelen. Reynoso komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valverde neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
anémonas de luz - Latin FC 1:1

35e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Reynoso passt de bal in één keer door. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ... Marcial probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fierro zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde schiet op doel. Preciado probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Araujo speelt de bal door. Osorno rent richting de bal. Osorno passt de bal met de wreef. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
España verovert de bal door een tackle van achteren. España met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anémonas de luz 51%, Latin FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anémonas de luz - Latin FC 1:1

50e minuut.
Arreola geeft de bal voor. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Arreola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araujo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osorno neemt de penalty, wat een uithaal! Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
anémonas de luz - Latin FC 2:1

83e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez geeft een hoge lob. Calero is nu in balbezit. Calero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anémonas de luz 54%, Latin FC 46%.
anémonas de luz - Latin FC 2:1