Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuJu FC New Star FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Alvarado geeft een lange en hoge pass. Vela is nu in balbezit. Trotta onderschept slim de pass. Trotta schiet op doel. Saavedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rubirosa de bal. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trotta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - New Star FC 1:0

13e minuut.
Rubirosa passt de bal zonder na te denken. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casillas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Casillas passt de bal zonder na te denken. Yegros rent richting de bal. Carbajal onderschept slim de pass. Casillas is nu in balbezit. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YuJu FC - New Star FC 1:1

28e minuut.
Carbajal is nu in balbezit. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Martell is nu in balbezit. Trotta onderschept slim de pass. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - New Star FC 2:1

35e minuut.
Terrazas rent richting de bal. Terrazas met een sublieme pass. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ... Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Terrazas geeft de bal voor. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft een lange en hoge pass. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel. Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Martell geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Elokan heeft problemen om de bal te vangen. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Saavedra niet meer kan verder spelen. Esparza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 37%, New Star FC 63%.
YuJu FC - New Star FC 2:1

53e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Terrazas speelt de bal door. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Esparza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Esparza probeert naar een medespeler te passen. Yegros is nu in balbezit. Yegros speelt de bal door. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - New Star FC 3:1

67e minuut.
Terrazas met een sublieme pass. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel. Esparza probeert wanhopig de bal te grijpen. Mojarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - New Star FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 35%, New Star FC 65%.
YuJu FC - New Star FC 4:1