Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZTECAS Whyneta
541 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Angeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela rent richting de bal. Varela met een sublieme pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZTECAS - Whyneta 0:1

8e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. De la Costa speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos onderschept slim de pass. Campos haalt uit met een fantastische trap. Davino bokst de bal weg.

16e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado is nu in balbezit. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Degollado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varela. Varela krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Carbajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Costa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De la Costa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez rent richting de bal. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez onderschept slim de pass. Máñez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Angeles rent richting de bal. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Davino met een harde bal richting middenveld. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZTECAS 49%, Whyneta 51%.
AZTECAS - Whyneta 0:1

46e minuut.
Carbajal met een sublieme pass. Lezama speelt de bal door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado rent richting de bal. Degollado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Manjarín kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fregoso de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZTECAS - Whyneta 0:2

65e minuut.
Máñez probeert naar een medespeler te passen. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. Lezama onderschept slim de pass. Lezama geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZTECAS 61%, Whyneta 39%.
AZTECAS - Whyneta 0:2