Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuJu FC Canque Afc
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 23.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Gudiño probeert naar een medespeler te passen. Negrete is nu in balbezit. Negrete passt de bal in één keer door. Serafín is nu in balbezit. Serafín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Serafín verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez rent richting de bal. Serafín is nu in balbezit. Serafín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Terrazas rent richting de bal. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas is nu in balbezit. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Serafín rent richting de bal. Navia probeert naar een medespeler te passen. Yegros heeft problemen om de bal te vangen. Negrete is nu in balbezit. Negrete draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 55%, Canque Afc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YuJu FC - Canque Afc 0:0

46e minuut.
Yegros rent richting de bal. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez passt de bal in één keer door. Serafín rent richting de bal. Serafín haalt uit met een fantastische trap. Navia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Negrete met een sublieme pass. Villagómez rent richting de bal. Villagómez passt de bal in één keer door. Serafín is nu in balbezit. Serafín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Canque Afc 0:1

53e minuut.
Yegros geeft een hoge lob. Trotta rent richting de bal. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta onderschept slim de pass. Trotta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YuJu FC - Canque Afc 1:1

65e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez met een sublieme pass. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas draait met de bal, schiet en ... Toledano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal zonder na te denken. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Canque Afc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 42%, Canque Afc 58%.
YuJu FC - Canque Afc 2:1