Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Fenix Élite Rayada
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
De Nigris is nu in balbezit. De Nigris passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Tinajero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Nigris. Vazquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vazquez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Máñez rent richting de bal. Reséndiz begaat een overtreding. Máñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Santa Cruz met een snel genomen vrije trap. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Fenix - Élite Rayada 0:1

30e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. Daar is Vazquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez passt de bal zonder na te denken. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap. Arreola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Reséndiz geeft een lange en hoge pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. De Nigris heeft problemen om de bal te vangen. De Nigris geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Fenix 49%, Élite Rayada 51%.
AC Fenix - Élite Rayada 0:1

54e minuut.
Reséndiz kopt de bal weg. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vazquez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Prado kopt de bal weg. Klungelig pakt González de bal. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Fenix - Élite Rayada 1:1

67e minuut.
Soto kopt de bal weg. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Fenix - Élite Rayada 2:1

82e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Salazar geeft een lange en hoge pass. Daar is Rergis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Fenix - Élite Rayada 2:2

89e minuut.
Sierra onderschept slim de pass. Sierra passt de bal in één keer door. Máñez heeft problemen om de bal te vangen. Máñez geeft de bal voor. Vizcarra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Fenix 38%, Élite Rayada 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Fenix - Élite Rayada 2:2