Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anémonas de luz Ariestlx
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Osorno rent richting de bal. Riestra is nu in balbezit. Osorno verovert de bal door een tackle van achteren. Osorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anémonas de luz - Ariestlx 1:0

17e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calero de bal. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera rent richting de bal. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
anémonas de luz - Ariestlx 1:1

23e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera speelt de bal door. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Araujo met een harde bal richting middenveld. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona is nu in balbezit. Corona passt de bal met de wreef. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anémonas de luz 53%, Ariestlx 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anémonas de luz - Ariestlx 1:1

70e minuut.
Riestra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo met de inworp. Osorno is nu in balbezit. Osorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Osorno rent richting de bal. Viades verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Alvarez zijn tegenspeler op de grond. Alvarez krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno verovert de bal door een tackle van achteren. Osorno passt de bal met de wreef. Calero is nu in balbezit. Calero haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anémonas de luz 34%, Ariestlx 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anémonas de luz - Ariestlx 1:1