Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caciques cubanos OCOTEROS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Bueno rent richting de bal. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Balderas rent richting de bal. Casas onderschept slim de pass. Casas draait met de bal, schiet en ... Fulgencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caciques cubanos - OCOTEROS 0:1

20e minuut.
Inworp. Borja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado geeft een lange en hoge pass. Hermosillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales passt de bal in één keer door. Cortez probeert de bal aan de voet te houden. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela draait met de bal, schiet en ... Barragán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques cubanos 46%, OCOTEROS 54%.
Caciques cubanos - OCOTEROS 0:1

47e minuut.
Urbina met een snelle inworp. Casas is nu in balbezit. Borja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casas neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Casas onderschept slim de pass. Casas speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Fulgencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caciques cubanos - OCOTEROS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques cubanos 65%, OCOTEROS 35%.
Caciques cubanos - OCOTEROS 0:2