Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toque y rol Santiago de Cuba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


21e minuut.
Na een snelle pass probeert Montes de bal onder controle te krijgen. Palomino is nu in balbezit. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Montes rent richting de bal. Montes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Montes speelt de bal door. La Torre rent richting de bal. La Torre passt de bal met de wreef. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
La Torre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montes kopt de bal weg. Klungelig pakt Izquierdo de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Torrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - Santiago de Cuba 0:1

39e minuut.
Millán rent richting de bal. Fuentes rent richting de bal. Millán begaat een overtreding. Fuentes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala met de inworp. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel. De bal raakt de paal. Torrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y rol 61%, Santiago de Cuba 39%.
toque y rol - Santiago de Cuba 0:1

51e minuut.
Millán kopt de bal weg. Altamirano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santiago is nu in balbezit. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Casillas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ordiales komt het veld opgelopen.

60e minuut.
La Torre met een sublieme pass. Santiago rent richting de bal. Solorio begaat een overtreding. Santiago raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y rol 52%, Santiago de Cuba 48%.
toque y rol - Santiago de Cuba 0:1