Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innova Team FC OCOTEROS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Cortez speelt de bal door. Daar is Arredondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Escamilla rent richting de bal. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Casas rent richting de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova Team FC - OCOTEROS 0:1

17e minuut.
Fierro met een harde bal richting middenveld. Valadez is nu in balbezit. Valadez speelt de bal door. Reséndiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reséndiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Olalde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbina met een snelle inworp. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fierro trapt de bal weg. Collazo kopt de bal weg. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Fierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Correa met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Valadez is nu in balbezit. Valadez draait met de bal, schiet en ... Vidales probeert de bal aan de voet te houden. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallardo de bal. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Innova Team FC - OCOTEROS 0:2

38e minuut.
Urbina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briones rent richting de bal. Casas onderschept slim de pass. Casas geeft de bal voor. Klungelig pakt Valencia de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Collazo probeert naar een medespeler te passen. Reséndiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez is nu in balbezit. Valadez schiet op doel. Barragán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Capetillo is nu in balbezit. Met opzet legt Valencia zijn tegenspeler op de grond. Valencia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova Team FC 65%, OCOTEROS 35%.
Innova Team FC - OCOTEROS 0:2

69e minuut.
Arredondo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casas is nu in balbezit. Casas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vidales is nu in balbezit. Vidales geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Olalde de bal onder controle te krijgen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Innova Team FC - OCOTEROS 0:3

86e minuut.
Escamilla met een sublieme pass. Valadez rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova Team FC 63%, OCOTEROS 37%.
Innova Team FC - OCOTEROS 0:3