Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:18
  • Competitiewedstrijd: III División 8
  • Stadion: MSBY Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2243
MSBY Caciques cubanos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lezama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hermosillo de bal. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán geeft de bal voor. Mejía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Caciques cubanos 0:1

5e minuut.
Salgado passt de bal in één keer door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal met de wreef. Lezama rent richting de bal. Lezama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fulgencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bustos speelt de bal door. Bueno geeft een lange en hoge pass. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Caciques cubanos 0:2

18e minuut.
López geeft de bal voor. Inworp. Bueno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado probeert de bal met de borst te controleren. Salgado geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Salgado passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Caciques cubanos 1:2

25e minuut.
Osorno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Osorno geeft de bal voor. Balderas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Fulgencio met een harde bal richting middenveld. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos met een sublieme pass. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Osorno is nu in balbezit. Osorno geeft de bal voor. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSBY 56%, Caciques cubanos 44%.
MSBY - Caciques cubanos 1:2

63e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal zonder na te denken. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MSBY - Caciques cubanos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSBY 50%, Caciques cubanos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSBY - Caciques cubanos 2:2