Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la gallega fc Legend Goats FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.9 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Barra is nu in balbezit. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves met een sublieme pass. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Legend Goats FC 1:0

9e minuut.
Ortíz geeft een lange en hoge pass. Montesinos geeft de bal voor. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sifuentes onderschept slim de pass. Santillana geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Legend Goats FC 2:0

36e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Sifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifuentes probeert naar een medespeler te passen. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la gallega fc 49%, Legend Goats FC 51%.
la gallega fc - Legend Goats FC 2:0

53e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montesinos krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascorro is nu in balbezit. Mascorro probeert naar een medespeler te passen. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz onderschept slim de pass. Ortíz probeert naar een medespeler te passen. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona schiet op doel. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Legend Goats FC 2:1

82e minuut.
Castillo rent richting de bal. Ortíz onderschept slim de pass. Alves met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Legend Goats FC 3:1

83e minuut.
Varona met een sublieme pass. Sifuentes heeft problemen om de bal te vangen. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la gallega fc 49%, Legend Goats FC 51%.
la gallega fc - Legend Goats FC 3:1