Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeoClan7 RayadosFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Cariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ledezma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete passt de bal met de wreef. Araujo geeft een hoge lob. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Alvarez passt de bal in één keer door. Santillana rent richting de bal. De la Vega met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alvarez geeft de bal voor. Balderas kopt de bal weg. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Balderas probeert de bal met de borst te controleren. Mondragón maakt een afschuwelijke overtreding. Mondragón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Sánchez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Vega rent richting de bal. De la Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoClan7 44%, RayadosFC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LeoClan7 - RayadosFC 0:0

53e minuut.
Montoya passt de bal met de wreef. Daar is Cabañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Sánchez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Carbajal met een sublieme pass. Cariño rent richting de bal. Cariño speelt de bal door. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Carbajal geeft een hoge lob. Balderas kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabañas de bal. Balderas rent richting de bal. Balderas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Solorio geeft een lange en hoge pass. Santillana kopt de bal weg. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cariño heeft problemen om de bal te vangen. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega passt de bal met de wreef. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cariño rent richting de bal. Cariño met een sublieme pass. Villagómez heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoClan7 51%, RayadosFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LeoClan7 - RayadosFC 0:0