Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real América FC club aguila
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Robles is nu in balbezit. Rivera geeft een hoge lob. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel. Huitrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Robles rent richting de bal. Robles geeft een lange en hoge pass. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre draait met de bal, schiet en ... Huitrón bokst de bal weg.

20e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Paulista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Olmedo met een sublieme pass. Camarena geeft een lange en hoge pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paulista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real América FC - club aguila 1:0

44e minuut.
La Torre rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel. Paulista bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real América FC 53%, club aguila 47%.
Real América FC - club aguila 1:0

53e minuut.
Rueda rent richting de bal. Vazquez rent richting de bal. Vazquez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Olmedo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fonseca de bal onder controle te krijgen. La Torre rent richting de bal. La Torre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real América FC - club aguila 1:1

62e minuut.
Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera geeft de bal voor. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño schiet op doel. Camarena probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mariscal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel. Huitrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Carrasco met een sublieme pass. Batista rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real América FC 54%, club aguila 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real América FC - club aguila 1:1