Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Gloriosos TIBURONES FC
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Garay is nu in balbezit. Garay speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - TIBURONES FC 0:1

23e minuut.
Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallarta krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Gámez controleert de bal met de borst. Torrado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Torrado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Torrado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gámez zal de hoekschop nemen. Daar is Santillana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milián is nu in balbezit. Milián haalt uit met een fantastische trap. Enoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - TIBURONES FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Gloriosos 51%, TIBURONES FC 49%.
Toros Gloriosos - TIBURONES FC 0:2

65e minuut.
Garay kopt de bal weg. Milián rent richting de bal. Montano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montano krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Santana is nu in balbezit. Molina rent richting de bal. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santana krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz geeft een hoge lob. Dominguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - TIBURONES FC 0:3

82e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía rent richting de bal. Buendía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dominguez de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Gloriosos 54%, TIBURONES FC 46%.
Toros Gloriosos - TIBURONES FC 0:3